Bine ai venit!

 

Sunt bucuroasa sa va prezint al treilea atelier de fotografie de nou nascut in Romania tara mea natala, pe data de 14 mai.

Acesta va avea loc in Arad, intr-un studio calduros, unde va astept cu mare nerabdare sa impartasim secretele acestei arte, fotografia de nou nascut. Acest gen de fotografie este considerat unul dintre cele mai dificile, deoarece implica atat experienta si tehnica, cat si rabdare. Siguranta bebelusului este cel mai important aspect in acest domeniu. De la pregatirea studioului pentru a-l primi pe micul model, pana la finalul sesiunii, noi fotografii trecem printr-o stare de totala concentrare atat pentru confortul partintiilor, dar si din dorinta de a crea cele mai frumoase amintiri pentru micutul tau. Fiecare pozitie, fiecare textura folosita va pune in evidenta trasaturile micului tau bebelus si te vor ajuta sa pastrezi aceste momente in mintea ta, pentru totdeauna.

Sa ai o galerie de fotografii cu noul membrul al familiei a devenit deja la moda atat peste hotare cat si in Romania. Nu este un stil de fotografie de sezon, ci este mereu la moda, bebelusii se nasc pe parcursul intregului an, aceasta insemnand ca este posibil sa iti castigi traiul intr-un mod decent, chiar daca fotografiezi doar nou nascuti si nimic altceva.

Sunt fotograf si mentor in Madrid, Spania si fac asta de multi ani. Am realizat cursuri cu zeci de elevi, atat cursuri grupale cat si cursuri individuale cu doar un singur student. La atelierele mele nu exista secrete. Poti sa ma intrebi orice. Voi imparti cu voi toata experienta mea acumulata intr-un timp destul de lung in fotografia de nou nascut, fiind autodidacta si invand din propriile mele greseli.

La cursurile mele invatam de la tehnici fotografice, unghiuri, tranzitii pana la folosirea luminii naturale si artificiale, pozitii pe beanbag si in propsuri, tehnici de calmare a bebeluslui, cat si tehnici de wrapping. Mai jos veti gasi programul de la acest atelier.

 


 

9:30 -9: 45 bun venit!

09: 45-10.00 pregatirea studioului si primirea parintiilor

10: 00-12.30 workflow pe beanbag si tranzitii intre diferite pozitii, unghiuri etc

12.30-13.30 pranz

13: 30-15: 30 workflow in props-uri , flokati, wrapping si poze cu parintii sau fratii

15: 30-15: 45 pauza de cafea

15: 40-18: 00 editare in ACR si Photoshop / balans de alb / marketing / machetare albume

18: 00-18: 30 intrebari si raspunsuri, analiza portofoliu


Ce sa aduci?

Camera foto si obiectivele corespunzatoare (preferatele mele sunt Sigma art 35 1.4 si 50 1.4) Eu folosesc body Nikon D750 / D700. Lumina de studio – Einstein 640. Obligatoriu folosirea aparatului in modul manual.

Ce include acest workhop?

Acest atelier include masa de pranz si bauturi racoritoare, cafea si snaksuri pe durata atelierului. Aparte fiecare elev va primi o surpriza de la magazinele noastre preferate de props-uri. In finalul acestui workshop va fi organizat un mic targ de propsuri unde veti putea cumpara lucrusoare noi pentru sesiunile foto. Includerea tuturor in grupul nostru privat pe facebook unde vom povesti detalii tehnice sau orice aveti nevoie legat de acest gen de fotografie, tot pe acest grup voi urmari si evolutia fiecaruia Veti mai primi un ghid rapid despre pozitii si tranzitii sa il aveti mereu aproape de voi, la sesiuni.

Daca crezi ca as putea sa fiu mentorul tau in data de 14 mai 2019 te astept la Arad!

Detalii doar prin email la adresa: info@alinacrainic.com